Сир для справжніх гурманів. Він вважається одним із найкорисніших, перевершуючи за своїми якостями навіть козячі сири. Вся річ в особливості молока буйволиці, яке набагато жирніше за коров'ячого, але водночас містить набагато менше холестерину. У ньому багато кальцію, заліза, фосфору та білка. До того ж буйволське молоко не містить казеїну, що робить продукти з нього абсолютно нешкідливими для людей, які страждають на нестерпність цього виду білка.
На відміну від козячого та овечого молока, у буйвола немає яскравого запаху, він ледь вловимий, а на смак воно солодше, ніж коров'яча коров'яча.
Витримані сири з буйволового молока мають щільну, але водночас ніжну текстуру та м'який смак із тонкими горіховими нотками.
Напівтвердий сир підійде до будь-якого вина. Перед вживанням рекомендується сир нарізати та залишити на кілька хвилин за кімнатної температури трохи підтанути, це дасть змогу розкритися смаку й аромату.
| Основні | |
|---|---|
| Тип | Розсольний сир |
| Тип молока | Буйволине |
| Склад | зі 100% грецького пастеризованого буйволового молока |
| Вага | 180 г |
| Виробник | Family |
| О товаре | |
| Енергетична цінність на 100 г: | 378 кКал / 1570 кДж |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 29,3 г (з них насичені — 17,5 г), білки — 28,6 г, сіль — 1,6 г. |
| Бренд | Bekas Family |
- Ціна: 347 ₴



Відправка з 25 листопада 2025