Традиційні грецькі невеликі сухарики (паксімаді) із суміші цільнозернового ячмінного та пшеничного борошна без доданої солі.
Ці оригінальні сухарики з багатим смаком - невід'ємна частина грецької і особливо критської кухні, де вони нерідко є заміною свіжого хліба. З ними готують знамениту страву дакос, кришать в овочеві салати, щедро заправлені оливковою олією. Просочені соком стиглого помідора та ароматною оливковою олією сухарики неймовірно смачні, а високий вміст клітковини найсприятливішим чином впливає на травлення.
Сухарики довго зберігаються, не втрачаючи своїх смакових та поживних якостей.
В упаковці 16 штук по 25 г
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид хлібобулочного виробу | Хліб |
| О товаре | |
| Склад | борошно ячмінне цілозернове 50%, 40% борошно пшеничне, борошно пшеничне цілозернове, дріжджі, оливкова олія першого холодного пресування, ячмінний солод |
| Енергетична цінність на 100 г: | 1553 кДж / 368 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 3,8 г (з них насичені — 0,7 г), вуглеводи — 65,8 г (з них цукру — 4,5 г), клітковина — 9,5 г, білки — 12,8 г, сіль — 0,03 г |
| Вага | 400 г |
| Паковання | пластиковий пакет |
| Бренд | NOMA |
Інформація для замовлення
- Ціна: 275 ₴


