Традиційні грецькі невеликі сухарики (паксімаді) із суміші пшеничного борошна різного помелу з додаванням оливок, ароматного чебрецю та натуральної оливкової олії. Ці оригінальні масляні сухарики з багатим смаком - невід'ємна частина грецької і особливо критської кухні, де вони нерідко є заміною свіжого хліба. З сухариками в Греції готують знамениту страву дакос, кришать в овочеві салати, щедро заправлені оливковою олією. Просочені соком стиглого помідора та ароматною оливковою олією сухарики неймовірно смачні, а високий вміст клітковини найсприятливішим чином впливає на травлення.
Сухарики довго зберігаються, не втрачаючи своїх смакових та поживних якостей.
В упаковці 16 штук по 25 г
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид хлібобулочного виробу | Хліб |
| О товаре | |
| Склад | борошно пшеничне, борошно пшеничне цілозернове, борошно пшенична марки М, 15% оливкова олія, 5% оливки, 2% чебрець, вода, сіль харчова, дріжджі |
| Енергетична цінність на 100 г: | 2049 кДж / 490 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 24,2 г (з них насичені — 4,0 г), вуглеводи — 54,6 г, (з них цукру — 3,5 г), клітковина — 4,8 г, білки — 11,0 г, сіль — 2,6 г |
| Вага | 400 г |
| Паковання | пластиковий пакет |
| Бренд | NOMA |
Інформація для замовлення
- Ціна: 275 ₴


