Традиційні грецькі сухарі (паксимаді) з пшеничного та цільнозернового житнього борошна грубого помелу.
Ці оригінальні сухарики з багатим смаком - невід'ємна частина грецької і особливо критської кухні, де вони нерідко є заміною свіжого хліба. З ними готують знамениту страву дакос, кришать в овочеві салати, щедро заправлені оливковою олією. Просочені соком стиглого помідора та ароматною оливковою олією сухарики неймовірно смачні, а високий вміст клітковини найсприятливішим чином впливає на травлення.
Сухарики довго зберігаються, не втрачаючи своїх смакових та поживних якостей.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид хлібобулочного виробу | Хліб |
| О товаре | |
| Склад | борошно пшеничне (до 70%), 46% борошно житнє цельнозернове, вода, 2% оливкова олія першого холодного пресування, дріжджі, сіль харчова, житній солод |
| Енергетична цінність на 100 г: | 1610 кДж / 381 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 4,3 г (з них насичені — 1,2 г), вуглеводи — 69,5 г (з них цукру — 4,0 г), клітковина — 9,2 г, білки — 11,5 г, сіль — 2,10 г |
| Вага | 400 г |
| Паковання | пластиковий пакет |
| Бренд | NOMA |
Інформація для замовлення
- Ціна: 348 ₴


