Тим’ян (чабрець) – одна з найпопопулярніших спецій Середземноморської кухні. Має насичений аромат, яскравий, пряний, гіркуватий смак. Сушений тим’ян додают при приготуванні м’яса та риби, печених овочів та свіжих салатів, страв із сиром, соусів та маринадів. Навіть кондитери не оминули увагою цю спецію – тим’ян можна зустріти у випічці.
Проте трава має не лише гарний аромат, що надає стравам особливий смак, а й цілющі властивості завдяки вмісту ефірних масел тимолу та карвакролу із доведеною протимікробною, антисептичною та протигрибковоу дією. Тим’ян сприяє загоєнню ран, покращує травлення та зменщує симптоми подразненого шлунку. Дуже багатий на вітаміни та мінерали. Один із засобів скористатися корисними властивостями тим’яну – це зробити напій.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вага | 50 г |
| Тип спецій | Чебрець (чабрець) |
| Паковання | Пакет із крафт-паперу |
| Склад | висушене листя чебрецю органічного |
| О товаре | |
| Бренд | CORPHES |
- Ціна: 262 ₴




