Розмарин — відома в різних країнах світу пряність із яскравим хвойним ароматом. Ідеальна для надання страві насиченого, яскравого,пряного смаку. З розмарином м'ясо та риба набудуть оригінального аромату, неперевершений смак отримають печена картопелька та гриби.
Використовують розмарин і для приготування різноманітних соусів і ароматизованих рослинних олій. А французи додають цю пряність навіть у компоту.
З ароматним розмарином можна заварити запашний чай.
Розмарин — це не тільки смак, але й користь. Він має антиоксидантні та протизапальні властивості, допомагає захиститися від застуди. Тонізує, покращує кровообіг, сприяє нормалізації роботи кишечника, очищає організм, регулює обмін речовин.
Давньогречні студенти одягали розмаринові віночки на іспити, оскільки вважалося, що він покращує пам'ять.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вага | 15 г |
| Тип спецій | Розмарин |
| Склад | висушене листя розмарину органічного |
| О товаре | |
| Паковання | картонна коробочка (в комплекті дерев'яний пінцет) |
| Бренд | CORPHES |
- Ціна: 301 ₴




