Традиційний продукт, який був на грецькому столі з давніх часів. Перші рецепти виготовлення козячого сиру згадуються в текстах філософа Арістотеля та давньогрецького лікаря Діоскорида.
Сьогодні цей м'який білий сир виготовляється з добірного молока місцевих порід коз, які вільно пасуться на травах Фесалії поруч із дикими лісами заповідника Валіо Кальда.
Козячий сир має яскравий, інтенсивний смак із насиченим ароматом трав. Вважається легкозасвоюваним продуктом і гарною альтернативою сирам із коров'ячого молока для людей із нестерпністю лактози.
Козячий сир — чудовий супутник салатів, підходить для приготування дакоса та гарячих бутербродів.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Розсольний сир |
| Тип молока | Козине |
| Вага | 400 г |
| О товаре | |
| Паковання | Пластикова тара |
| Бренд | Flegga |
Інформація для замовлення
- Ціна: 511 ₴


