Цей інжир росте в садах на мальовничому грецькому острові Евія, розташованому в Егейському морі. Плоди висушені натуральним способом — під сонцем, без додавання цукру та хімічних інгредієнтів, завдяки чому зберегли всі смакові та поживні якості.
Сушений інжир — традиційний інгредієнт випічки та різноманітних десертів. На сході з ним готують солодкі каші та пряні м'ясні страви. Він чудово поєднується з різними сирами та свіжою зеленню.
Продукт органічного земелеробства
- Постільний продукт
- Багатий на клітковину
- Зберігати в сухому, прохолодному місці
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип продукції | Сушені |
| Культура | Інжир |
| Вага | 250 г |
| О товаре | |
| Склад | інжир органічний сушений |
| Енергетична цінність на 100 г: | 1255 кДж / 297 кКал |
| Паковання | Пластикова тара |
| Бренд | Ε. & Δ. ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 301 ₴



Відправка з 27 листопада 2025