Талагани — оригінальний традиційний сир із суміші 100% грецького овечого та козячого молока для приготування на грилі або сковороді. За своєю структурою талагани схожий на знаменитий кипрський халлумі, але вирізняється яскравішим смаком, властивим овечому та козячому молоці. Обов'язковий інгредієнт талагані — натуральна м'ята, що надає йому приємної тонких прянощів.
Сир сам по собі досить жирний, тому для приготування не потрібна олія, підсмажити її можна на сухій сковороді. Талагани ідеально зберігають форму, утворюючи під час підсмажування апетитну золотисту скоринку, за якою ховається ніжна, тягуча текстура з вершковим, трохи солонуватим смаком і приємним м'ятним ароматом.
Сир талагани можна подавати як самостійну закуску в можливих поєднаннях із солодкими або кислими добавками, наприклад з медом або бальзамічним соусом, а також додавати в овочеві та фруктові салати.
В пачці два шматочки по 100 г
| Основні | |
|---|---|
| Тип | Напівтвердий сир |
| Тип молока | Овече |
| Склад | суміш пастеризованого овечого та козячого молока, сіль, сичужний фермент мікробіального (неживотного) походження, м'ята. |
| Вага | 200 г |
| Країна виробник | Греція |
| О товаре | |
| Енергетична цінність на 100 г: | 2547 кДж / 373 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 30 г (з них насичені — 15 г), вуглеводи — 0,7 г (з них цукру — 0 г), білки — 25 г, сіль — 2,5 г |
| Паковання | вакуумний пакет |
| Бренд | Apostolou |
- Ціна: 300 ₴




