Що таке грецька кава?
Звичайно, це не сорт, адже в Греції, як відомо, кава не росте.
Грецька кава — це спосіб приготування, традиції та культура.

Традиційна грецька кава — це унікальний купаж сортів бразильської арабіки та індійської робусти, особливе, вкрай делікатне середнє обсмажування і дуже дрібний помол, буквально в пил. Напій має м'який, збалансований смак із помірною кислотністю, оксамитовою структурою, неповторним ароматом і тривалим приємним післясмаком. Точна пропорція зерен робусти в купажі дає знамениту насичену пінку, яка є однією з головних характерних рис гарної грецької кави.

Заварювати грецьку каву треба в турці на невеликому вогні, заздалегідь вибравши солодкість напою та додавши до нього необхідну кількість цукру. Солодити готову каву не заведено, по-перше, розмішуванням цукру порушиться пінка, а по-друге, смак буде вже не той.
Греки п'ють каву повільно з невеликих товстостінних чашок.
За однією чашкою кави може пройти кілька годин дружньої бесіди.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид кави | Купаж арабіки та робусти |
| Форма випуску | Мелений |
| Ступінь обсмаження | Середня |
| Ступінь помелу | Дрібний |
| Тип упаковки | Вакуумний пакет |
| Вага | 1000 г |
| Міцність кави | Середня |
| Виробник | Bravo |
| О товаре | |
| Склад | 100% кава смажена, мелена із суміші сортів арабіки та робусти |
| Бренд | Bravo |
- Ціна: 1 360 ₴



Відправка з 25 листопада 2025