Копчене філе оселедця виготовлене зі свіжої атлантичної риби.
Насамперед — це прекрасна закуска до традиційних грецьких напоїв — узо та ципуро. Копчений оселедець можна додати в салати або зробити з рибкою апетитний бутерброд із житнім хлібом.
Рибні консерви завжди знадобляться в походах, на пікніках і поїздках на дачу — продукт готовий до вживання і має тривалий термін зберігання.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид риби | Оселедець |
| Упаковка | Жерстяна банка |
| Вага | 124 г |
| Склад | 76% філе оселедця копченої (Clupea harangus), 24% ріпакова олія, сіль |
| Виробник | Nixe |
| О товаре | |
| Енергетична цінність на 100 г: | 1076 кДж / 259 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 20,8 г (з них насичені — 3,5 г), вуглеводи — 0 г (з них цукру — 0 г), білки — 18,0 г, сіль — 1,40 г |
| Бренд | NIXE |
Інформація для замовлення
- Ціна: 224 ₴


