Цілісні каліфорнійські кальмари без шкірки (тушка) законсервовані у власному соку з додаванням натурального розсолу з мінімальною кількістю солі, без штучних добавок і консервантів.
Каліфорнійський кальмар славиться своїм ніжним дієтичним м'ясом. Сучасна технологія консервування із суворим дотриманням стандартів якості дає змогу зберегти всі корисні властивості та смакові якості продукту.
З кальмарчиками можна приготувати салат, додати їх до рису або макаронів або подати зі свіжопіджаленим хлібом як самостійну закуску до міцних напоїв (узо, ципуро).
Кальмар містить багато легкозасвоюваного білка, водночас продукт низькокалорійний, тому його вживання дає енергію та відчуття ситості. Залізо, що міститься в кальмарі, допомагає підняти рівень гемоглобіну в крові. Кальцій і фосфор сприяють зміцненню кісток і зубів. Цинк знижує рівень глюкози, а йод необхідний для підтримки щитоподібної залози. М'ясо кальмара не містить холестерину. Також кальмар — це джерело вітамінів В12 і В6, важливих для здоров'я нервової системи та роботи серцево-судинної системи. Кальмар містить селен і вітамін Е, необхідні для еластичності шкіри.
Після відкриття, продукт необхідно перекласти в скляну баночку та зберігати в холодильнику не більш ніж 3 дні
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Кальмари |
| Вид продукції | Консервовані |
| Упаковка | Жерстяна банка |
- Ціна: 462 ₴


