Запіканка з макаронів із м'ясним фаршем під соусом бешамель
Склад: соус бешамель, макарони, яловичий і свинячий фарш, цибуля ріпчаста, сир фета, сир мізитра, томати нарізані, паста томатна, оливкова олія, соняшникова олія, пряні трави, мускатний горіх, кориця, сіль, перець
Як розігріти:
Зніміть плівку. Для збереження вологості накрийте горщик пластиковою кришкою.
У СВЧ-печі потужністю 800 Вт розігрівайте 11-12 хвилин
У СВЧ-печі потужністю 2000 Вт — 5 хв. - 5 хв. 30 сек.
У духовці
Духовку попередньо розігрійте до 180˚C.
Горщик із пастиціо накрийте фольгою і відправте розігріватися на 35-45 хв.
Час і температура можуть змінюватися залежно від типу духовки.
Подача:
Посипте зверху натертим сиром кефалотирі або грав'єра.
Дайте страві відпочити кілька хвилин — за цей час соус застигне, а аромати повністю розкриються і просочать усі шари.
100% ручна робота
Без консервантів
Тільки натуральні продукти
Тривалий термін зберігання
Стабільна якість
Продукти від постійних перевірених постачальників
Технологія шокового заморожування
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Склад | соус бешамель, баклажани, фарш яловичий і свинячий, картопля, сир кефалотирі, цибуля ріпчаста, сир фета, сир мізитра, томатна паста, помідори різані, оливкова олія, соняшникова олія, пряні трави, кориця, мускатний горіх, сіль, перець |
Інформація для замовлення
- Ціна: 449 ₴



