
Пісна, вегетаріанська страва, яку греки ще називають «несправжня долма», приготована з молодого виноградного листя з начинкою з рису з пряними травами
Склад: рис, шпинат, виноградне листя, цибуля ріпчаста, кроп, петрушка, м'ята, олія, сіль, перець
Як розігріти:
Зніміть плівку. Для збереження вологості накрийте форму пластиковою кришкою.
У НВЧ-печі потужністю 800 Вт розігрівайте 8-9 хвилин
У НВЧ-печі потужністю 2000 Вт — 4 хв 15 сек. – 4 хв 30 сек.
У духовці
У попередньо розігрітій до 180 °C духовці — 35-45 хв.
Час і температура можуть змінюватися залежно від типу духовки.
Подача:
Подавайте на тарілці зі шматочком лимона, присипавши дрібно нарізаним кропом. Як соус підійде грецький йогурт або дзадзики.
100% ручна робота
Без консервантів
Тільки натуральні продукти
Тривалий термін зберігання
Стабільна якість
Продукти від постійних перевірених постачальників
Технологія шокового заморожування
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Другі страви |
| Вага | 300 г |
| Склад | рис, шпинат, виноградне листя, цибуля ріпчаста, кроп, петрушка, м'ята, олія, сіль, перець |
Інформація для замовлення
- Ціна: 270 ₴




Відправка з 25 листопада 2025