Мусака — шарована овочева запіканка з баклажанів і картоплі з м'ясним фаршем під соусом бісомель.
Склад: соус бешамель, баклажани, фарш яловичий і свинячий, картопля, сир кефалотирі, цибуля ріпчаста, сир фета, сир мізитра, томатна паста, помідори різані, оливкова олія, соняшникова олія, пряні трави, кориця, мускатний горіх, сіль, перець
Як розігріти:
Зніміть плівку. Для збереження вологості накрийте горщик пластиковою кришкою.
У НВЧ-печі потужністю 800 Вт розігрівайте 8-9 хвилин
У НВЧ-печі потужністю 2000 Вт — 4 хв 15 сек. - 4 хв 30 сек..
У духовці
Духовку попередньо розігрійте до 180 C.
Горщик із мусакою накрийте фольгою і відправте розігріватися на 35-45 хв.
Час і температура можуть змінюватися залежно від типу духовки.
Подача:
Готову мусаку посипте зверху натертим сиром кефалотирі або грав'єра.
Дайте страві відпочити кілька хвилин — за цей час соус застигне, а аромати повністю розкриються й просочать усі шари.
100% ручна робота
Без консервантів
Тільки натуральні продукти
Тривалий термін зберігання
Стабільна якість
Продукти від постійних перевірених постачальників
Технологія шокового заморожування
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Другі страви |
| Вага | 400 г |
| Склад | квасоля гігантська, цибуля ріпчаста, помідори нарізані, паста томатна, петрушка, оливкова олія, соняшникова олія, сіль, перець |
Інформація для замовлення
- Ціна: 292 ₴



