Оливкова олія Агуреліо — незамінний продукт для всіх, хто піклується про своє здоров'я, стежить за харчуванням, дотримується дієтичного, спортивного або лікувального раціону. Виготовляється він методом холодного пресування за температури 20 °C з оливок раннього дозрівання й перевершує за харчовою цінністю всі категорії оливкової олії. Недарма грі називають Агуреліо свіжовичавленим оливковим соком
Говорячи про користь Агуреліо, завжди зазначають його високу енергетичну цінність, насиченість вітамінами, мікроелементами та поліфенолами. Свіжа олія холодного пресування, без фільтрації, містить набагато більше антиоксидантів, порівнюючи з традиційним extra virgin і має дуже низьку кислотність.
За якістю оливкова олія Агуреліо не має рівних, недарма її цілющими властивостями захоплювалися ще Гіппократ. І сучасні дослідники знаходять дедалі більше підтверджень корисності цього дару природи для здоров'я людини.
Нефільтрована оливкова олія Агуреліо — продукт живий. За кілька місяців після виготовлення в олії відбувається природний процес фільтрації — з'являється осад, колір змінюється на світліший, а аромат і смак стають м'якшими.
Смакові характеристики:
- фруктові ноти — 5,4%
- гірчинка – 3,4%
- пікантність — 4,4%
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Family |
| Країна виробник | Греція |
| Тип олії | Оливкова |
| Тип | Нефільтроване |
| Віджим | Перший холодний |
| Об`єм | 500 мл |
| Упаковка | Скляна пляшка |
| Кислотність | 0.39 % |
- Ціна: 1 856 ₴



