
Цукор кокосовий органічний Ola Foods 250 г
247 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн
- Під замовлення
Відправка з 25 листопада 2025- +380 (99) 689-78-96Хрістос
Кокосовий цукор — це натуральний підсолоджувач, отриманий із нектару квітів кокосової пальми. Має м'який карамельний смак із ледь помітним ароматом кокоса, абсолютно непомітним у разі додавання цукру в страви.
Кокосовий цукор виробляється зі 100% нектару квіток кокосових пальм, зібраного вручну. Нектар випаровують за невеликих температур до стану сиропу та утворення гранульованого цукру.
Цей продукт стає дедалі популярнішим серед тих, хто шукає альтернативу звичайному білому цукру. Його найбільша перевага — низький глікемічний індекс — усього 35 одиниць, проти 60-70 у звичайному цукрі. Кокосовий цукор є складним вуглеводом, повільно засвоюється організмом, тому підходить для людей, які контролюють рівень цукру в крові.
Кокосовий цукор використовується скрізь, де потрібна солодкість: у випічці, десертах, напоях, для приготування карамелі та крему, а також як топінг для солодких каш.
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Форма випуску | Розсипний |
| Вага | 250 г |
| Склад | 100% органічний кокосовий цукор |
| О товаре | |
| Енергетична цінність на 100 г: | 1641 кДж / 390 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 1,9 г (з них насичені — 1,5 г), вуглеводи — 91,9 (з них цукру — 88,3 г), клітковина — 2 г, білки — 1,9 г, сіль — 0 г |
- Ціна: 247 ₴

