М'яка мізітра — традиційний грецький легкий нежирний творожний сир. Готується з підігрітої сироватки, отриманої під час виробництва овечих і козячих сирів, з додаванням козячого або овечого молока.
Мізітра — дуже ніжний сир із вершковим смаком. Залежно від регіону виготовлення, сир може бути як абсолютно прісним, так і злегка солонуватим. Має яскравий смак та аромат козячого молока.
М'яку мізітру використовують у салатах, випічці, десертах. У свіжому вигляді подається як закуска з оливковою олією і в поєднанні з фруктами, горіхами, медом и грецьким варенням.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | М'який сир |
| Тип молока | Овече |
| Склад | сироватка з овечого та козячого молока, сіль, сорбат калію 0,1% |
| Вага | 300 г |
| О товаре | |
| Енергетична цінність на 100 г: | 691 кДж / 165,1 кКал |
| Харчова цінність на 100 г: | жири — 10,3 г (з них насичені — 6,8 г), вуглеводи — 0,5 г (з них цукру — 0,3 г), білки — 17,6 г, сіль — 2 г |
| Паковання | Пластикова тара |
| Бренд | ARVANITI |
Інформація для замовлення
- Ціна: 253 ₴


