Традиційні грецькі піти підсмажуються на грилі або звичайній сковороді та подаються до закусок-мезе (дзадзикі, тарамосалата, баклажановий салат, пікантні сирні намазки) і грецького шашличка (сувлаки).
У Греції з такими пітами готують гірос — традиційну та найпопулярнішу страву вуличної їжі, до якого входить підсмажене м'ясо, картопля-фри, велика кількость овочів і соус дзадзикі.

Грецька піта дуже м'яка — у неї легко загорнути будь-яку начинку.
Продукт заморожений
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Піта |
| Вага | 0.45 кг |
| Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 441 ₴


