Квасоля біла "Чорне око" вважається найніжнішою квасолею. Вона має тонку шкірку, тому швидше готується без попереднього замочування. При варінні не втрачає форму, не розварюється, не змінює колір.
Квасоля Чорне око - це дієтичний продукт, що повністю насичує організм і не шкодить фігурі. Хімічний склад продукту містить такі інгредієнти, як фосфор, йод, залізо, марганець, кобальт, натрій, магній. Завдяки такому корисному складу, регулярне включення до раціону страв з цього сорту квасолі надає користь при хворобах нирок, серця, ожирінні. У кулінарії квасоля добре поєднується з овочами, м'ясом, приправами та рисом. Також вона підходить для консервування, надалі консерви можна подавати як окрему закуску, додавати салати та інші страви.
Квасоля Чорне око - це дієтичний продукт, що повністю насичує організм і не шкодить фігурі. Хімічний склад продукту містить такі інгредієнти, як фосфор, йод, залізо, марганець, кобальт, натрій, магній. Завдяки такому корисному складу, регулярне включення до раціону страв з цього сорту квасолі надає користь при хворобах нирок, серця, ожирінні. У кулінарії квасоля добре поєднується з овочами, м'ясом, приправами та рисом. Також вона підходить для консервування, надалі консерви можна подавати як окрему закуску, додавати салати та інші страви.
Характеристики
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Країна виробник | Греція |
| Вид бобових | Квасоля |
| Упаковка | Пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 275 ₴


