Тісто Філо (греч. φύλλο, яке виникло від др.-греч. φύλλον — «лист») — пресове, дуже тонке (обично менше 1 мм) витяжне тесто, характерне для блюд балканської кухні — баклави, бурека, гібаниці, тиропити і т.д.
Тісто Філо використовується для приготування борошняних виробів: пирогів, пирожків, «конвертиків», рулетів і тортів. При цьому отримане блюдо не обов'язково повинно бути солодким: у складі начинки рулетів і пирогів можуть входити м'ясо і морепродукти, а також овочі. Вироби з філо часто подаються як закуски.
Харчова цінність/100 г:
ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ: 290 ккал,
ЖИРИ 0.7 г,
НАСИЩЕНІ ЖИРИ 0.2 г,
ВУГЛЕВОДИ 63 г,
ЦУКОР 1.6 г,
БІЛКИ 8 г,
СІЛЬ 1.0 г
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Zimi |
| Країна виробник | Греція |
| Тип | Тісто |
| Упаковка | Поліетиленовий пакет |
| Склад | Пшеничне борошно, вода, кукурудзяний крохмаль, сіль, декстроза, консервант: сорбат калію. |
| Вага упаковки | 2 кг |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 300 ₴


